Još jedna svetska zvezda u kampanji Volvoa

Nakon uspešne saradnje sa švedskom fudbalskom zvezdom Zlatanom Ibrahimovićem i muzučkim producentom Maksom Martinom, Volvo najavljuje saradnju sa švedskom superzvezdom Robin. Poznata pevačica biće deo marketinške kampanje Volvoa „Made by Sweden", u kojoj ova pevačica vozi Volvo V60 pokretan novom generacijom "drive-e" motora.

Nova kampanja otkriva Švedsku iz perspektive pevačice Robin ( Robyn) koja se nalazi u Los Anđelesu. Kampanja se temelji na posvećenosti Volvoa zaštiti životne okoline, što Volvo demonstrira preko nove porodice “drive-e” motora.  Jedan od razloga zbog kog je Volvo izabrao damu za nastavak svoje kampanje je i činjenica da čak polovinu svojih vozila, izvan flotnih isporuka, prodaje ženama.

Volvo+Robyn_146258_1_5_1

Robin je nesumnjivo najuspešniji savremeni švedski pop izvođač, s milion prodatih nosača zvuka od njenog globalnog debija 1995. godine. Poput Volvoa, koji je nakon niza godina koje je proveo u vlasništvu kompanije Forda, na putu prema tehnološkoj nezavisnosti, Robin je primer ikone i nezavisnog švedskog duha. Godine 2004. pevačica je osnovala sopstvenu muzičku kompaniju Konichiwa Records.

Volvo+Robyn_146259_1_5_1

S novim “drive-e” motorima Volvo je stvorio porodicu malih, inteligentnih benzinaca i dizelaša, s isporukom snage koja daje uzbudljive vozne mogućnosti uz naglašenu štedljivost. Dodatkom elektrifikovanih opcija, to jest plag-in hibridne tehnologije, Volvo je u mogućnosti da ponudi efikasne, ali sposobne automobile.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Prethodni tekst
Sledeći tekst

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring