Nissan parfem miriše na gume

Nissan ima novi parfem koji miriše na gume. Takođe miriše na trešnjin cvet, jer je Japan svetski poznat po trešnjinim cvetovima koji cvetaju u proleće. Da, to je izuzetno čudna kombinacija i da, to je pravi parfem. Miris se zove “Smell My Dust”.

Nissan nam ne kaže kako da dođemo do bočice, ali njihovo saopštenje se poklapa sa predstojećom Formula E trkom koja će se ovog vikenda održati u Šangaju. To je prvi put da se električna serija održava u Šangaju, i Nissan se nada da će privući dodatnu pažnju svojim novim mirisom. Očigledno, čudni parfemi i kolonjske vode su popularni među mlađim generacijama.

Nissan parfem Smell My Dust

Nissan je sarađivao sa parfemskom laboratorijom u Šangaju kako bi ovaj miris postao stvarnost. Tačan sastav je nepoznat.

Nissan je dobro prošao u Formula E ove godine, osvojivši šest podijuma i jednu pobedu na događaju, trenutno držeći treće mesto u ukupnom poretku. I tako je tim odlučio da proslavi.

Međutim, to nije prva bočica sa Nissan-brendiranim mirisima. Postoji čitava linija aromatičnih automobilskiih ponuda na Nissanperfume.com, uključujući mirise kao što su Armada, GTR, Patrol i 350Z—poslednji od kojih je opisan kao “osvežavajući miris” koji izaziva “osećaj čistoće.” Pitamo se kako bi “Smell My Dust” mogao biti opisan. Vazdušasti miris zemaljskih užitaka spojen sa suštinom avantura na parkingu

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring