Novi broj Auto magazina je na kioscima!

1

Izašao je septembarski broj Auto magazina! Kao i do sada, očekuje vas veliki broj raznovrsnih tema i tekstova.

Pripremili smo i testove čak osam zanimljiih automobila. Prva na redu je potpuno nova Škoda Octavia. Testirali smo verziju sa 1,5 TSI motorom i drugim po redu paketom opreme.

Auto magazin 137 septembar 2020

Odmah po dolasku u Srbiju testirali smo i redizajnirani BMW Serije 5, tačnije 520d xDrive sa M Sport paketom opreme. Tu je i atraktini Volvo S60 T4 sa R-Design opremom, kao i potpuno nova Ford Kuga sa trocilindarskim 1,5 turbo-benzincem od 150 konjskih snaga.

Za kraj leta pripremili smo test Minija Cooper S kabriolet, ali i test Seat Arone 1,0 TSI DSG, koja je ovih dana u ponudi po izuzetno povoljnoj ceni. U toku je prodaja jubilarne edicije Dačijinih modela posvećenih 15-godišnjici novije istorije. To je bio povod za test modela Sandero Stepway, sa jubilarnim Proud paketom opreme i 1,5 dCi motorom.

Auto magazin 137 septembar 2020S obzirom da nije bilo prilike da se putuje na međunarodne prezentacije novih modela, Toyota je poslala iz evropske centrale iz Brisela automobile u Srbiju! Tako smo imali ekskluzivnu priliku da testiramo najnoviju Toyotu Supra sa 2,0 turbo-benzincem i to na stazi!

U novom Auto magazinu možete da pročitate još i sve o najnovijem Mercedesu S klase, kao i istorijat Škode, koja ove godine slavi 125 godina postojanja.

Tu su i mnogi drugi zanimljvi tekstovi i rubrike koje ste navikli da čitate u Auto magazinu. Zato, požurite na kioske…

Auto magazin 137 septembar 2020

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring