Opel foto konkurs: osvojte servis za svoj “opel”

Kompanija Opel Srbija je u čast proizvedenih više od 500 miliona Dženeral Motorsovih vozila isporučenih širom sveta organizovala takmičenje za sve vlasnike Opel vozila u Srbiji - #MojOpel.

Kompanija Opel Srbija je u čast proizvedenih više od 500 miliona Dženeral Motorsovih vozila isporučenih širom sveta organizovala takmičenje za sve vlasnike Opel vozila u Srbiji – #MojOpel. Ukoliko volite da fotografišete i u slučaju da volite Opel automobile, fotografisanje je prilika i da učestvujete na foto konkursu na kome možete da osvojite servis za svog ljubimca i druge vredne nagrade.

opel osvoji servis za svoj opel foto konkurs

U konkurenciju za vredne nagrade ulaze samo fotografije vozila koja su prethodno registrovana na www.myopel.rs portalu sa izabranim dilerom. Svako ko postavi fotografiju svog ljubimca putem Instagrama i Twitter kanala na temu “MojOpel” sa obaveznim hashtagovima #MojOpel i #OpelSrbija učestvuje u konkursu.

opel osvoji servis za svoj opel foto konkurs

Automobil koji se postuje mora biti registrovan na myopel.rs portalu – www.myopel.rs sa izabranim dilerom. Profili učesnika na društvenim mrežama moraju biti javni (public) inače predlog neće biti vidljiv,  samim tim neće ući u konkurs. Konkurs traje do 5. juna. Ime pobednika, kao i imena 20 nagrađenih, Opel će objaviti na društvenim mrežama do 05.07.2015.

opel osvoji servis za svoj opel foto konkurs

Opšta pravila konkursa nalaze se na linku https://www.facebook.com/notes/opel-srbija/mojopel/849169525118788

Dragan Nenadović, direktor Opela Srbija naglasio da je kompanija želela da uradi nešto više za sve svoje verne kupce i vozače. – Ovaj veliki jubilej činio se kao idealna prilika da uradimo nešto za sve vlasnike Opela u našoj zemlji. Ovo je prilika za fanove Opela da osvoje neku od vrednih nagrada, pa i servis u Opel ovlašćenom dilerstvu. To je naš način da kupcima kažemo hvala za lojalnost i poverenje, rekao je Nenadović.

opel osvoji servis za svoj opel foto konkurs

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring