Redizajniran Audi Q3

Salon automobila u Detroitu Audi je iskoristio za predstavljanje redizajniranog SUV modela "Q3". Promene su odmah uočljive; potpuno je novi prednji branik sa maskom, a novi izgled su dobila prednja i zadnja svetla

Salon automobila u Detroitu Audi je iskoristio za predstavljanje redizajniranog SUV modela “Q3”. Promene su odmah uočljive; potpuno je novi prednji branik sa maskom, a novi izgled su dobila prednja i zadnja svetla.

auto magazin audi Q3 facelift 2

Unutrašnjost je minimalno izmenjena, sa dodatno hromiranim detaljima i novim prekrivačem prtljažnog prostora.

auto magazin audi Q3 facelift 3

Ponuda motora je praktično ista kao do sada i podrazumeva šest četvorocilindričnih turbo motora čija se snaga kreće od 120 do 220 konjskih snaga.

auto magazin audi Q3 facelift 1

Naravno, vrhunac ponude predstavlja “RS Q3” verzija sa 2,5 litarskim petocilindričnim motorom od 340 “konja” i 450 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Ovaj motor je opremljen sedmostepenim “s-tronik” menjačem i pogonom na sva četiri točka. Iz stanja mirovanja do 100 km/h mu je potrebno 4,8 sekundi a maksimalna brzina je 250 km/h.

auto magazin audi Q3 facelift 5

Početak prodaje redizajniranog “audija Q3” zakazan je već za februar a prvi kupci kojima će biti isporučen su, naravni, u Nemačkoj.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring