Auto magazin

Sajmske cene i besplatan prvi servis u Toyota Centru Beograd

Sajmske cene i besplatan prvi servis u Toyota Centru Beograd
11.03.2015.

Sajam je praktično počeo u Tojota Centru Beograd. Akcijske cene, specijalni uslovi beskamatnog finansiranja i posebne pogodnosti u vidu besplatnog prvog servisa očekuju sve one koji kupe novu “tojotu” u Tojoti Centar Beograd.

auto magazin toyota centar beograd 2

U tom cilju će biti organizovana specijalna akcija “otvorenih vrata” u subotu 14. marta od 10 do 14 časova, gde će svi potencijalni kupci moći da testiraju kompletnu gamu Tojote, kao i da dobiju informacije iz prve ruke o svim pogodnostima.

auto magazin toyota centar beograd 3

Akcijske cene su već stupile na snagu. Na primer, “jaris” sa “luna” paketom opreme i 1,0 benzincem može da se nabavi po nižoj ceni za 500 evra, tako da sada košta 9.990 umesto 10.490 evra. Slična ušteda je i za više pakete opreme, kao i za verzije sa 1,33 motorom.

auto magazin toyota yaris akcija

Za “jaris” je obezbeđeno beskamatno finansiranje za iznos do 5.000 evra, na period od tri godine. Isti uslovi važe za “korolu” i “auris” ali do iznosa od 7.000 evra. “Korola” može da se nabavi već za 13.490 evra sa 1,33 motorom i alu-felnama, dok je početna cena za “auris” sa vrlo bogatom opremom 12.490 evra.

auto magazin toyota corolla akcija

Ništa manje atraktivna nije ponuda za “rav 4”, za koji je omogućeno beskamatno finansiranje do iznosa od 10.000 evra. Ukoliko se odlučite za “rav 4” sa “elegant” paketom opreme na poklon dobijate originalnu Tojota navigaciju.

auto magazin toyota rav4 akcija

Kako bi se ostvarilo pravo na besplatan prvi redovni servis potrebno je da se od prodajnih savetnika Tojote Centar Beograd preuzme servisni vaučer koji postaje validan ukoliko se vozilo kupi do 31. marta ove godine.

Tog dana, kada dovezete auto na prvi besplatan servis, Tojota Centar Beograd će bez potrebe zakazivanja obezbediti test vožnju svih modela ovog japanskog proizvođača.

Tojota Centar Beograd se nalazi praktično u centru Beograda, neposredno nakon prelaska Pančevačkog mosta u smeru ka Zrenjaninu.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Na zallost,vas komentar je previse u crno-belom maniru. Globalno zagrevanje i energetska efikasnost su,na zalost,i [...]

Citroen c-elysse 1.2 VTI motor 82KS na koliko hiljada km predjenih treba menjati zupcasti kais( [...]

Poštovani imam problem sa blokiranjem prednjeg točka na mecedesu b klase .pritisak kočenja tog točka [...]

Svi više vole klasične benzinske motore. Države moraju da pseognu za veoma restriktivnim merama ako [...]

Ako se pogleda statistika koliko vozila se zapalilo, i to samo od sebe, Tesla bi [...]

Hteo bi da radim torziju na peugeot 206 xs, interesuje me cena i dal [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad