Auto magazin

Sajmske cene i besplatan prvi servis u Toyota Centru Beograd

Sajmske cene i besplatan prvi servis u Toyota Centru Beograd
11.03.2015.
Specijalne pogodnosti u Toyoti Centar Beograd

Sajam je praktično počeo u Tojota Centru Beograd. Akcijske cene, specijalni uslovi beskamatnog finansiranja i posebne pogodnosti u vidu besplatnog prvog servisa očekuju sve one koji kupe novu "tojotu" u Tojoti Centar Beograd.

Sajam je praktično počeo u Tojota Centru Beograd. Akcijske cene, specijalni uslovi beskamatnog finansiranja i posebne pogodnosti u vidu besplatnog prvog servisa očekuju sve one koji kupe novu “tojotu” u Tojoti Centar Beograd.

auto magazin toyota centar beograd 2

U tom cilju će biti organizovana specijalna akcija “otvorenih vrata” u subotu 14. marta od 10 do 14 časova, gde će svi potencijalni kupci moći da testiraju kompletnu gamu Tojote, kao i da dobiju informacije iz prve ruke o svim pogodnostima.

auto magazin toyota centar beograd 3

Akcijske cene su već stupile na snagu. Na primer, “jaris” sa “luna” paketom opreme i 1,0 benzincem može da se nabavi po nižoj ceni za 500 evra, tako da sada košta 9.990 umesto 10.490 evra. Slična ušteda je i za više pakete opreme, kao i za verzije sa 1,33 motorom.

auto magazin toyota yaris akcija

Za “jaris” je obezbeđeno beskamatno finansiranje za iznos do 5.000 evra, na period od tri godine. Isti uslovi važe za “korolu” i “auris” ali do iznosa od 7.000 evra. “Korola” može da se nabavi već za 13.490 evra sa 1,33 motorom i alu-felnama, dok je početna cena za “auris” sa vrlo bogatom opremom 12.490 evra.

auto magazin toyota corolla akcija

Ništa manje atraktivna nije ponuda za “rav 4”, za koji je omogućeno beskamatno finansiranje do iznosa od 10.000 evra. Ukoliko se odlučite za “rav 4” sa “elegant” paketom opreme na poklon dobijate originalnu Tojota navigaciju.

auto magazin toyota rav4 akcija

Kako bi se ostvarilo pravo na besplatan prvi redovni servis potrebno je da se od prodajnih savetnika Tojote Centar Beograd preuzme servisni vaučer koji postaje validan ukoliko se vozilo kupi do 31. marta ove godine.

Tog dana, kada dovezete auto na prvi besplatan servis, Tojota Centar Beograd će bez potrebe zakazivanja obezbediti test vožnju svih modela ovog japanskog proizvođača.

Tojota Centar Beograd se nalazi praktično u centru Beograda, neposredno nakon prelaska Pančevačkog mosta u smeru ka Zrenjaninu.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Čudno da nisu predvideli dizel motor. Da li to znači da auto industrija se [...]

Na šta liči Volvo! Kao da je kineski auto, a ne jedan od stubova skandinavoskog [...]

Škodina maska [...]

Kvalitetan auto, ali nije po ukusu evropljana. Biće zanimiljivo videti da li će postići uspeh [...]

Performanse, luksuz, motor i dopusnka oprema su Mercedes. Izlged nije. Na šta liči prednja maska [...]

Škoda se pokazala kao veoma kvalitetna kompanija i možda je prevazišala matičnu folksvagen grupu. Novi [...]