Škoda Snowman uskoro!

Škoda će svoju ponudu proširiti na veliki SUV model koji će imati sedam sedišta. Iskustva sa 4x4 modelima uveliko imaju, počevši od prve generacije "oktavije", pa sve do "jetija" i "superba".

Škoda će svoju ponudu proširiti na veliki SUV model koji će imati sedam sedišta. Iskustva sa 4×4 modelima uveliko imaju, počevši od prve generacije “oktavije”, pa sve do “jetija” i “superba”.

Novi model će biti zasnovan na adaptiranoj “MQB B” mehaničkoj platformi koju će deliti sa potpuno novim “superbom”, dok bi dizajn trebalo da ima dosta sličnosti sa “superbom kombi”, odnosno karavan verzijom.

Standardno će imati pet sedišta a po želji že biti moguća doplata za treći red sedišta na kojima će, po mišljenju onih koji su auto već videli tokom testiranja, moći da sede samo deca i odrasli sitnije konstitucije.

auto magazin Skoda Snowman

Naziv “snoumen” (Snowman) još uvek nije potvrđen mada je u opticaju i ime “polar”. Standardno će imati pogon na prednjim točkovima, dok će se 4×4 doplaćivati.

Od novog Škodinog SUV modela se očekuje da ima najveći prostor u kabini u klasi, kao što je to slučaj sa ostalim modelima ovog brenda. Premijerno predstavljanje za javnost bi moglo da bude organizovano marta 2016. godine na Salonu automobila u Ženevi.

Na fotografijama je render koji je kreirao tim DesignRM.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring