Taxify i Toyota Srbija poklanjaju vožnje u Land Cruiseru

Za naše čitaoce, obezbedili smo prvu gratis vožnju preko Taxify aplikacije u vrednosti do 1.000 dinara. Sve što treba da uradite je da instalirate Taxify na vaš telefon, unesete promo kod i vozite se besplatno

Korisnicima taksi usluga u Beogradu već neko vreme je dostupan nov, brz i siguran način da naruče taksi.

U pitanju je Taxify, smartfon aplikacija koja povezuje korisnike sa liceniranim taksi vozačima u realnom vremenu i dostupna je besplatno za preuzimanje sa App Store i Google Play Store prodavnica.

Pored Srbije i matične Estonije, Taxify je prisutan na još osam evropskih tržišta.

Velika Taxify Akcija – Besplatne Vožnje u Toyota Land Cruiseru

U saradnji sa kompanijom Tojota Srbija, Taxify je obezbedio besplatne vožnje u “tojoti lend kruzer” za sve korisnike aplikacije koji budu imali sreće da danas i sutra (4. i 5. decembar) od 20 do 24 sata naruče ovo luksuzno vozilo preko Taxify app. U ulozi Taxify vozača naćiće se Darko Vidić.

auto magazin srbija taxify app aplikacija

Da biste dobili ovu luksuznu vožnju, potrebno je da instalirate Taxify za Android ili iPhone, Izaberite kategoriju vozila AKCIJA, naručite vožnju i uživate u svojoj besplatnoj vožnji u “tojoti lend kruzer”.

Besplatna taksi vožnja za čitaoce Auto magazina

Za naše čitaoce, obezbedili smo prvu gratis vožnju preko Taxify aplikacije u vrednosti do 1.000 dinara. Sve što treba da uradite je da instalirate Taxify na vaš telefon, unesete promo kod AUTOMAGAZIN i vozite se besplatno. Uputstvo za korišćenje promo koda: http://taxify.eu/sr/promo

auto magazin srbija taxify app aplikacija

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring