Auto magazin

Zašto rode vole Fiat 500L?

Zašto rode vole Fiat 500L?
22.06.2017.
Prostor za novu generaciju

Nove reklamne kampanje za početak prodaje novog Fiata 500L u Evropi zasnovane su na dve teme - „Roda“ i „Deca“

Počinje nova komunikaciona kampanja, posvećena početku prodaje novog “fijata 500L”. Kampanja koju je osmislila kreativna agencija Leo Burnett se zasniva na dve teme – „Roda“ i „Deca“, a koje se vrte oko koncepta „Hajde da napravimo prostor za novu generaciju“, opisujući jedinstvene karakteristike novog modela “500L” iz drugačije perspektive.

Ovaj koncept ukratko govori o tome da novi “500L” predstavlja novu generaciju porodičnog automobila, povezanog, elegantnog i posvećenog novim generacijama koje će voditi svet budućnosti.

New 500L adv campaign %22The Stork%22 - 3

Višetematska komunikacija će biti omogućena putem raznih medija (TV, radio i internet) i distribuiraće se širom Evrope, po posebnom planu za svako tržište.

Čitava kampanja se zasniva na konceptu „porodice“, centralne teme u pozicioniranju novog “500L”, idealnog automobila za mlade porodice koje se svakodnevno uvećavaju i suočavaju sa promenama i izazovima života, kao što je dolazak novorođenčeta.

New 500L adv campaign %22The Stork%22 - 4

A upravo taj srećni trenutak je tema kojom se bavi video „Roda“, i koji otkriva onu najbolju stranu i težnju novog “500L” na neobičan i emotivan način.

U reklami se prikazuje roda koja nosi bebu i ostavlja je ispred vrata njenog novog doma. Kad beba počne da plače, roda shvata da je ispred kuće preko puta parkiran novi “500L”.

Roda odlučuje da se vrati i da premesti bebu, koja je sada srećna i smeši se, pored „bejbi limuzine“.

U video materijalu „Deca“, koji će imati različite varijante zavisno od zemlje u kojoj se distribuira, takođe je tema porodica.

Ova komunikaciona kampanja ima i međunarodni karakter, a fokusirana je na decu, koja danas sede udobno smeštena na zadnjem sedištu, ali koja će sutra biti „unapređena“ na vozačevo sedište.

To nisu bilo kakva deca, već deca sa jasnim idejama, koja mogu da izraze svoju predstavu sveta i budućnosti. Upravo ova dečija spontana i simpatična viđenja su ono što na zabavan način opisuje tehničke i posebne odlike modela 500L.

New 500L adv campaign %22The kids%22

Promena perspektive koja se odnosi na uobičajene razgovore, što predstavlja porodični duh novog modela na zanimljiv i efektan način .

Obe vizuelne kampanje su kreativne, sa prijatno laganim i šaljivim detaljima, kojima se prikazuje duh “fijata 500L”, sa naglaskom na to da novi “500L” može da sledi porodice u njihovim budućim odlukama koje donose, uključujući i bebe, i da im uvek obezbedi legendarni stil modela “500” i funkcionalnost u vrhu segmenta.

New 500L adv campaign %22The Stork%22 - 5

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Lifestyle Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Dali imate i polovne automobile. Opel corsa 3 vrata sa automatskim menjacem. Koja je cena [...]

Kaže se čuvene firma za autopresvlake a niko nije čuo za njih. O presvlakama i [...]

Da li toyota ima neki jeftiniji model N1, na primer yaris ili tako nešto, može [...]

Displej, tj digitalni kokpit ne odaje utisak premiuma, vec naprotiv, deluje jeftino, crna amorfna plasticna [...]

Lep auto.. Kupicu ga [...]

Na zallost,vas komentar je previse u crno-belom maniru. Globalno zagrevanje i energetska efikasnost su,na zalost,i [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad