Odmah posle Suzuki Ignisa u salone stigao i Swift

Tek što su predstavljeni domaćoj publici, Suzukijevi novitet na domaćem tržištu, "svift" i "ignis" izazvali su veliko interesovanje. Ova dva modela novi su lideri prodaje ove japanske marke

Veliki hit na ovogodišnjeg sajmu u Beogradu, „suzuki svift“, može da se kupi već od 9.990 evra. Ova cena se odnosi na verziju sa novim četvorocilindričnim benzinskim motorom zapremine 1,2 litra sa 90 KS i dve brizgaljke za gorivo po cilindru.

photo2_big

Verzija sa istim motorom i 4×4 pogonom je dostupna sa drugim po redu „premijum” paketom opreme i košta 12.490 evra. Drugi motor koji se ugrađuje u „svifta” je jedolitarski  trocilindrični turbo-benzinac od 111 KS i njegova početna cena kreće od 12.490 evra. Laki hibrid „svift SHVS” dostupan je u obe verzije motora i samo u najbogatijoj „elegans” opremi.

U prodaji je i „ignis” koji je  je kombinacija gradskog automobila i terenca, a početna cena mu je 8.750 evra. Pokreće ga isti atmosferski benzinac od 1,2 litra kao i kod „svifta”.

Suzuki ignis

Prvi od tri paketa opreme, „komfort GL“, sadrži prednje električne podizače prozora, manuelnu „klimu”, audio sistem sa blutut konekcijom, USB i AUX priključak, šest vazdušnih jastuka, komande na volanu… Sledeći, „premijum GL“ paket košta 9.850, a „so kolor“ sa dvobojnom karoserijom 10.200 evra.

Ovde su standard multimedijalni displej sa kamerom za vožnju unazad, dodatno zatamnjena zadnja stakla, alu-felne od 16 inča, krovni nosači, grejači prednjih sedišta.Verzija sa 4×4 pogonom može da se nabavi od 11.400 evra sa istom opremom. Treći po redu i ujedno najbolji paket sa 4×4 pogonom košta 12.900 evra.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring