Auto magazin

Ford Transit Courier dostupan već od 10.990 evra

Ford Transit Courier dostupan već od 10.990 evra
09.10.2017.
Popust od 1.670 evra

Grand Motors je za Ford Courier s korisnom nosivošću do 660 kg i zapreminom tovarnog prostora od 2,6 kubna metra obezbedio specijalnu cenu od 10.990 evra

Preduzećima i preduzetnicima kojima je potreban ekonomičan, komforan i lako upravljiv ven s manirima modernih automobila, Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser Ford automobila i lakih komercijalnih vozila i mreža ovlašćenih prodajno-servisnih partnera u Srbiji, nude Ford Transit Courier s popustom većim od 13 odsto.

Za isporuku je odmah spremna verzija 1.5 TDCi sa četvorocilindarskim dizel motorom od 1.499 cm3, snage 55 kW/75 KS, s maksimalnim obrtnim momentom od 190 Nm i paketom opreme Ambiente, koja košta 10.990 evra, u dinarskoj protivvrednosti, bez PDV-a (on je inače za vozila ove vrste povratna „stavka“).

„U poslovnoj praksi u našoj i okolnim državama uobičajeno je da se u širenje ili obnovu voznog parka intenzivnije investira u poslednjem kvartalu kalendarske godine, pa smo, shodno takvim navikama, odlučili da akcijsku cenu ovog modela dodatno snizimo i Transit Courier maksimalno približimo potencijalnim kupcima“, kaže rukovodilac prodaje Ford vozila u Grand Motorsu, Zoran Đikić.

„Osim značajno niže cene, njegov osnovni paket opreme Ambiente smo dopunili manuelnim klima uređajem, krovnom konzolom i ICE 14 audio setom koji čine radio, dva zvučnika, daljinske komande na upravljaču, USB priključak i Bluetooth konekcija.

Uz to, do kraja godine kupce ovog vozila ’častimo’ i setom zimskih pneumatika“, naglašava gospodin Đikić.

auto magazin srbija ford courier akcija

Ford Transit Courier s posebnom cenom ima međuosovinsko rastojanje od 2.489 mm. Vlasnicima su mnogo značajniji podaci o tovarnom prostoru, kojem se prilazi kroz nezastakljena asimetrična zadnja vrata:

zapremina mu je 2,6 m3, maksimalna dužina 1.620, a maksimalna širina 1.488 mm, dok je visina utovara (zadnji prag) 536 mm. Korisna nosivost, u zavisnosti od opreme vozila, iznosi do 660 kg.

Da bi vozač i suvozač u ovom malom kombiju što komfornije i bezbednije provodili radni dan, već osnovni paket opreme Ambiente nudi mnoštvo opreme:

tonirana stakla, prednja sedišta ručno podesiva u dva pravca, daljinsko centralno zaključavanje, elektro servo asistenciju upravljača podesivog po visini i dubini, vazdušni jastuk za vozača, program za elektronsku kontrolu stabilnosti (ESP) sa sistemom za sprečavanje prevrtanja, ABS sa elektronskom raspodelom kočne sile i sistemom pomoći pri naglom kočenju, napred disk, pozadi doboš kočnice, pomoć pri kretanju uzbrdo…

Ova verzija je opremljena i pametnim regenerativnim punjenjem akumulatora, halogenim svetlima s nivelacijom i livenom plastičnom pregradom tovarnog prostora. Za pričvršćivanje tereta u osvetljenom tovarnom prostoru je ugrađeno šest prstenova.

auto magazin srbija ford courier akcija

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Najnovije Transport

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti nigde javno dostupna ostalim posetiocima sajta.
Obavezna polja su obeležena *

Komentari

preuzmite auto magazin za android

vaši Komentari

Vil

Ako postoje potencijalni kupci za ovu kramu onda su to budale. Auto danas da ima [...]

Da li imate remus za astru h? [...]

Ovako nešto meni treba za vikendicu, pogon na sva 4. I onda nebi morao od [...]

4x4 pogon je za terenska vozila. Razvoj tehnologije je i kod pogona na 2 tocka [...]

Ja izmakao elektricni deo kada sam ga ocistio i trajno zatvoren [...]

Ima opel insigniju poja vio se kvar na istrumental tabli lampice se pale i gase [...]

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Primajte novosti Auto magazina

Translate magazinauto.com

Preuzmite Auto magazin za android

Translate »