Aston Martin predstavlja jahtu AM37

Aston Martin i graditelj jahti Quintessence Yachts najavili su novi model "AM37", za koji su već počele da se primaju porudžbine.

Aston Martin i graditelj jahti Quintessence Yachts najavili su novi model “AM37”, za koji su već počele da se primaju porudžbine.

Ovo je samo jedan od načina kojim Aston Martin širi svoje vidike ulazeći u biznis sa jahtama. U svemu tome će im pomoći holandski graditelj jahti, firma Quintessence Yachts.

auto magazin Aston Martin AM37 yacht

Ovaj brzi brod je dobio naziv po svojoj dužini koja iznosi 37 fita, odnosno oko 11,3 metra. Za sada je samo u virtuelnoj fazi a krajem godine se očekuju i prve isporuke.

“Aston martin AM37” će moći da dostigne brzinu od 50 čvorova (92 km/h), dok će jača verzija “AM37 S” biti u stanju da krstari brzinom od čak 60 čvorova, odnosno oko 111 km/h.

auto magazin Aston Martin AM37 yacht

Jahta će biti izgrađena od karbonskih vlakana i kompozitnih materijala, dok će sam dizajn biti urađen u saradnji sa studijom Mulder dizajn.

Za sada nisu poznati detalji u vezi cene a jedino što je poznato je to da će kompanija Quintessence Yachts brod graditi u Veikoj Britaniji.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Prethodni tekst
Sledeći tekst

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring