Ekskluzivno: snimili smo BMW X7 na ulicama Las Vegasa!

Najveći BMW krosover uhvaćen prilikom testiranja
Auto magazin se pridružuje timu fotografa koji hvataju prototipove na putevima širom sveta prilikom testiranja. Naš kolega Raško Jovičić je na ulicama Las Vegasa snimio mulu novog "BMW X7"

Auto magazin se pridružuje timu fotografa koji hvataju prototipove na putevima širom sveta prilikom testiranja. Naš kolega Raško Jovičić je na ulicama Las Vegasa snimio mulu novog “BMW X7”!

Da, BMW je odavno prestao da nas iznenađuje pojavom novih klasa i kategorija unutar svoje game. U Las Vegasu smo uhvatili novi “X7” prilikom testiranja prototipa koji kao mulu koristi novu generaciju “BMW serije 7”. To deluje prilično neobično ali je urađeno kako bi se simuliralo dodatno opterećenje novog krosovera. Slično je uradio i Maserati prilikom testiranja modela “levante”.

Auto-magazin_BMW_Las-vegas-1

BMW još uvek nije objavio preliminarne tehničke podatke ali se zna da će biti baziran na mehaničkoj platformi buduće generacije “serije 7”. Samim tim izvesno je da će delitii motore, tako da ćemo pod haubom moći da vidimo šestocilindrične i osmocilindrične motore. Šuška se i o V12 plag-in hibridu ali još ništa nije potvrđeno. To je još jedan od razloga zašto je kao karoserija za testiranje nove mehanike korišćena “sedmica”.

Mula je inače izraz koji se koristi u slučajevima kada se testira novi model sa karoserijom drugog automobila a nastao je po istoimenoj životinji koja je mešavina konja i magarca.

“BMW X7” će se proizvoditi u Americi u Spartanburgu u državi Južna Karolina. Očekujemo da će prvi serijski primerci sići sa proizvodnih traka 2017. ili 2018. godine.

Auto-magazin_BMW_Las-vegas-2

Komentari

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar
ovde unesite svoje ime

Povezani postovi

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

Dacia Spring