Februarski broj Auto magazina

U novom broju najstarijeg srpskog automobilskog magazina mnoštvo zanimljivih tema - od naših testova najnovijih modela do reportaže o jubileju legendarnog "vartburga"!

www.magazinauto.comUoči Salona automobila u Beogradu, koji se održava krajem marta, domaći prodavci automobila već se utrkuju sa ponudama koje mame kupce. Takva tri modela – “škodu oktaviju”, “opel korsu” i “kiju rio”, testirali su novinari Auto magazina, pa utiske, ali i povoljnosti koje su kupcima ponuđene već sada, možete čitati u februarskom broju AM.

Naravno, još jedan zanimljiv, vrući novitet bio je na našem testu: to je Folksvagenov prodajni hit, “pasat” sa “komfortlajn” paketom opreme i dvolitarskim TDI motorom.

Osim zanimljivih testova sa domaće scene, naši novinari su proveli nekoliko dana u Barseloni, na svetskoj promociji sve zanimljivije “mazde 2”. U opširnom testu pročitajte šta donosi podmlađeni japanski mali auto, koji uskoro stiže i na naše tržište.

Konačno, za prave ljubitelje automobilske istorije, prava poslastica: pod naslovom “Gde ima dima, ima i vatre!” čitajte tekst o, pogađate, istočnonemačkom “vartburgu”, jednom od najgorih automobila svih vremena, koji je svoju nekadašnju lošu reputaciju sada pretvorio u zanimljivu i nezaobilaznu biografiju.

I na kraju, mada ne i najmanje važno, u istraživanju urađenim u saradnji sa sajtom Polovni automobili, upoznajemo vas sa najvažnijim stvarima koje morate znati ukoliko kupujete automobil na lizing ili kredit: šta sve morate obezbediti od papira, kakve su razlike između tipova lizinga, i šta morati znati ukoliko finansijski ulazite u proces kupovine vozila. Imajući u vidu predstojeći sajam automobila i motocikala u Beogradu, za mnoge od potencijalnih kupaca ovo su zlata vredne informacije.

Novi, februarski broj Auto magazina je na kioscima širom Srbije i regiona, po ceni od samo 99 dinara.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring