Auto magazin

Honda HR-V

Honda HR-V
10.09.2014.
Drugi SUV u gami Honde za Evropu

Honda je nedavno predstavila novi krosover "HR-V" za istočno tržište. Taman smo se razočarali kako ga neće biti u Evropi a sinoć nas je zatekao mejl od Honde u kome se najavljuje da ćemo i mi dobiti svoju verziju

Honda je nedavno predstavila novi krosover “HR-V” za istočno tržište. Taman smo se razočarali kako ga neće biti u Evropi a sinoć nas je zatekao mejl od Honde u kome se najavljuje da ćemo i mi dobiti svoju verziju.

Premijera se očekuje na Salonu automobila u Parizu i za sada se ne zna gotovo ništa od podataka. U saopštenju za novinare se navodi da je ovo odgovor Honde na rastući segment SUV vozila u Evropi. Prema nekim istraživanjima kupci žele da auto izgleda kao kupe ali i kao terenac i Honda je te želje ispunila.

Auto magazin Honda HR-V 2

Kao i kod “sivika” i “džeza”, novi “HR-V” će imati rezervoar postavljen centralno kako bi se obezbedilo što više mesta u kabini. Na taj način će i u ovom modelu biti omogućen sistem “magičnih sedišta” kod kojih se donji deo sklapa tako da u auto mogu da se unesu i vrlo visoki predmeti, s obzirom da je na raspolaganju kompletan prostor od ivice do ivice, odnosno od poda do plafona.

Na ovaj način Honda se vraća vremenima od pre petnaestak godina kada je prethodna generacija “HR-V”-a imala uspeha na tržištima širom sveta, pa i u Evropi. Doduše, model koji će biti prikazan u Parizu na predstojećem sajmu će biti u fazi prototipa. Serijski model bi mogao da se pojavi već na proleće u Ženevi.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Svet

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Nepotrebno gubljenje vremena i para. Nema razloga za uvođenje ovakvih tehnologija koje samo poskupljuju cenu [...]

KOliko dugo se čekaju ovi uređaji koji su i više nego potrebni. Biće greška ako [...]

Izašao je podatak da su svake godine vozila šira za 1 cm u proseku. Tako [...]

Konačno. Parkiranje je jedna od najtežih operacija za vozače. Parking mesta su sve manje brojna [...]

Iz serije u seriju svi automobili postaju sve ružniji i bezlični.Ovaj auto nije izuzetak.Tehnologija napreduje,a [...]

Ovo je super uradjen terenac!!! [...]