Jeep Avenger 4×4 Concept spreman za sve terene

1

Jeep je pre nekoliko meseci predstavio novi najmanji model u gami, Avenger. Sada u Parizu je imao prvo javno predstavljanje pred publikom, a ono što je iznenadilo je njegova specijalna verzija Avenger 4×4 Concept.

Naime, iznenađenje je u tome što je Avenger prvo predstavljen kao potpuno električni auto, koji će kasnije dobiti i SUS motore zbog tržišta koja nemaju nameru da skoro pređu masovnije na električne automobile.

Jeep-Avenger-4x4-concept

Drugo, planiran je isključivo prednji pogon za taj model, pa je Avenger 4×4 Concept zapravo pokazatelj da se neće u potpunosti odustati od pogona na sva četiri točka.

Jeep ne daje nikakve slike ili informacije o unutrašnjosti 4×4 verzije, ali je dao dva velika traga kada mu je dao ime „4×4“, a zatim potvrdio da će „nova varijanta biti dodata u Jeep gamu 4xe modela u budućnosti.”

Jeep-Avenger-4x4-concept

U svakom slučaju, to bi mogao da bude plag-in hibrid sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem napred i električnim motorom pozadi, ili kao potpuno električni auto sa pogonom na svim točkovima sa motorom koji radi na svakoj osovini.

Kojim god putem Jeep krenuo, on će biti rezervisan za evropske kupce. Džip ne planira da prodaje Avenger u Severnoj Americi.

Jeep-Avenger-4x4-concept

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring