Lada Vesta i Vesta SW Cross dobile osvežen dizajn

1

AvtoVAZ je objavio prve slike redizajnirane Lade Veste u Rusiji koja uključuje moderniji dizajn i dodatne senzore za bezbednosnu opremu.

Fotografije prikazuju obnovljene modele Vesta Sedan i Vesta SW Cross. Vizuelne promene su suptilne, ali dovoljne da kompaktni model izgleda sveže, sedam godina nakon lansiranja na tržište.

Lada Vesta

Na prednjoj strani, farovi su unapređeni LED tehnologijom, baš kao i zadnja svetla. Što se tiče avanturističke Cross varijante karoserije, zadržan je povećan razmak od tla i plastični rubovi točkova.

Lada Vesta

Lada je iskoristila priliku da ugradi dodatne senzore na prednji i zadnji branik za pomoć pri parkiranju i novi sistem kontrole mrtvog ugla.

Saopštenje za štampu nije uključivalo fotografije unutrašnjosti, za koju se očekuje da će imati redizajniranu komandnu tablu.

Trebalo bi da ima dosta zajedničkih karakteristika sa modelima Grupe Renault.

Lada Vesta

Lada nije dala detalje o specifikacijama, iako će gama motora verovatno biti preneta iz trenutne Vesta ponude.

Aktuelna Vesta je dostupna sa dva 1,6-litarska motora sa 106 i 113 KS, dok je Sport verzija opremljena snažnijim 1,8-litarskim agregatom koji proizvodi 145 KS.

Lada Vesta

Odlazeća Vesta predstavljena je 2015. godine, a kros varijante pojavile su se 2017. i 2018. Ladin kompaktni model bio je najprodavanije vozilo u Rusiji prošle godine.

Lada Vesta

Proizvodnja novog modela je već počela u Ladinoj fabrici u Iževsku, a prva Vesta SW Cross ofarbana u nijansu „Garfild“ sišla je sa proizvodne trake 22. februara.

Lada Vesta

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring