Auto magazin

SAZNAJEMO: sajam automobila u maju!

SAZNAJEMO: sajam automobila u maju!
25.01.2022.

1

Posle više od tri godine, u maju bi konačno trebalo da bude organizovan beogradski sajam automobila, ove godine pod imenom Eco BG Car Show! Planirani termin je od 12. do 15. maja, i, ukoliko ne bude nepredviđenih okolnosti, pre svega strožijih ograničenja zbog pandemije, na beogradskom sajmu bi trebalo da se pojave brojni izlagači, pre svega iz zemlje.

Kako za “Auto magazin” kaže koordinator ove sajamske manifestacije, Zoran Lupšić,  jedan broj izlagača je već potvrdio svoje učešće, a ovih dana vode sa razgovori i sa ostalim automobilskim kompanijama koje bi trebalo da predstave svoje novitete.

Ovogodišnji sajam bi trebalo da protekne u znaku novih tehnologija, pa je u naziv priredbe dodata odrednica Eco. To znači da će pažnja najviše biti usmerena na vozila sa sve savremenijim pogonima na struju, bilo u verzijama hibrida ili potpuno električnih. S obzirom na veliki zaokret koji je načinjen u automobilskoj industriji u poslednjih par godina, i sve većoj primeni (do nedavno) alternativnih pogona, posetioci će imati prilike da vide zaista mnogo novih modela.

Interesovanje među domaćim zastupnicima automobila postoji i najveći broj njih prepoznao je značaj sajamskog pojavljivanja, ali i dobru poslovnu priliku. Osim vozila, na sajmu će se, kao i ranije, pojaviti i prodavci opreme i delova, motocikala, kao i prateće industrije.

Poslednji put izložbeni prostor beogradskog sajma bio je domaćin 54. Međunarodnog Salona automobila, održanom u martu 2019. godine.

 

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Super je auto, samo malo moze da predje [...]

Čuveni italijanski dizajn iz prošlog veka kockastih vozila. Iako naspram današnjih dizajna deluju staro i [...]

Ovo je jedno od onih vozila koja osim vrhunskih performasi sa lakoćom nosi svoj šarm, [...]

Bolji je Opel Grandland 2.0 d 2019 g. [...]

Kinezi imaju čudna imena kao i čudan izgled svojih vozila, ali ih to ne sprečava [...]

Prava umetnost je dizajnirati karavan, koji je po definiciji robusno i gabaritno vozilo, da izgleda [...]