SAZNAJEMO: sajam automobila u maju!

1

Posle više od tri godine, u maju bi konačno trebalo da bude organizovan beogradski sajam automobila, ove godine pod imenom Eco BG Car Show! Planirani termin je od 12. do 15. maja, i, ukoliko ne bude nepredviđenih okolnosti, pre svega strožijih ograničenja zbog pandemije, na beogradskom sajmu bi trebalo da se pojave brojni izlagači, pre svega iz zemlje.

Kako za “Auto magazin” kaže koordinator ove sajamske manifestacije, Zoran Lupšić,  jedan broj izlagača je već potvrdio svoje učešće, a ovih dana vode sa razgovori i sa ostalim automobilskim kompanijama koje bi trebalo da predstave svoje novitete.

Ovogodišnji sajam bi trebalo da protekne u znaku novih tehnologija, pa je u naziv priredbe dodata odrednica Eco. To znači da će pažnja najviše biti usmerena na vozila sa sve savremenijim pogonima na struju, bilo u verzijama hibrida ili potpuno električnih. S obzirom na veliki zaokret koji je načinjen u automobilskoj industriji u poslednjih par godina, i sve većoj primeni (do nedavno) alternativnih pogona, posetioci će imati prilike da vide zaista mnogo novih modela.

Interesovanje među domaćim zastupnicima automobila postoji i najveći broj njih prepoznao je značaj sajamskog pojavljivanja, ali i dobru poslovnu priliku. Osim vozila, na sajmu će se, kao i ranije, pojaviti i prodavci opreme i delova, motocikala, kao i prateće industrije.

Poslednji put izložbeni prostor beogradskog sajma bio je domaćin 54. Međunarodnog Salona automobila, održanom u martu 2019. godine.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring