Toyota Land Cruiser dobio ekskluzivnu Matt Black ediciju

1

Toyota Land Cruiser ima nenadmašnu reputaciju svojih robustnih karakteristika i sposobnosti da se izbori s najtežim terenskim uslovima, po čemu je poznat već više od 70 godina.

Ovo nasleđe je jedna od referentnih tačaka za najnoviji dodatak porodici modela Land Cruisera, verziju Matt Black Edition.

Toyota Land Cruiser Matt Black Edition

Kao što ime jasno kaže, nova verzija dobila je mat crnu završnu obradu  spoljnih detalja vozila, ukazujući na osnovne prednosti i suštinu modela Land Cruiser.

Na prednjoj strani, ta ideja je naglašena detaljima oko maske i vertikalnim lajsnama  rešetke, zatim ukrasnim detaljima iznad prednjih svetala i okvirima svetala za maglu.

Toyota Land Cruiser Matt Black Edition

Pored toga, dodatne bočne stepenice, krovne šine, kućišta retrovizora i 18-inčni aluminijumski točkovi obojeni su mat crnom bojom, baš kao i ukrasni element iznad registarske tablice na zadnjim vratima.

Unutrašnjost takođe ima osvežen izgled, pri čemu kupci mogu da biraju između dve nove opcije obloga sedišta od kože, kombinujući crne naslone i sedišta s bočnim osloncima u kontrastnoj sivoj ili smeđoj boji.

Toyota Land Cruiser Matt Black Edition

Novi Matt Black Edition dostupan je za najviše pakete opreme Land Cruisera, u karoseriji s petoro vrata.

Opremljen je proslavljenim pogonom na sva četiri točka, četvorocilindarskim 2,8-litarskim turbo-dizel motorom od 204 KS i 500 Nm obrtnog momenta i šestostepenim automatskim menjačem.

Novi Land Cruiser Matt Black Edition biće u prodaji u Evropi tokom četvrtog kvartala 2022. godine.

Toyota Land Cruiser Matt Black Edition

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring